OSMANİYE / MERKEZ - Osmaniye Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ ESKİ ÖĞRETMENLERİMİZDEN FATİH ALİBEKİROĞLU'NU ZİYARET ETMİŞLERDİR.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü "Eğitimde Tek Yürek" Hatim Programı kapsamında depremde vefat eden kardeşlerimiz için okulumuz öğrencileri tarafından hatim okundu, okunan hatmin duası cuma namazı öncesinde İmam Hatip Tatbikat Camiinde Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Zekeriya GÜL hocamız tarafından yapıldı. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Programda emeği geçen öğrencilerimize, Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz Zekeriya GÜL ve Ramazan YILMAZ Hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü uhdesinde gerçekleştirilen "Oku-Yorum Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi" kapsamında okulumuz konferans salonunda okuma söyleşisi gerçekleştirdik. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Sündüs ÜSTÜNER Hocamız başta olmak üzere Hakan SANCAR, Muhammet BİÇER, Zekeriya GÜL, Adil TOPRAK ve Mehmet ÇETİNKAYA Hocalarımıza programa katkıları için teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz Rehber Öğretmeni Fatih ATLI, 12.sınıf öğrencilerimize ''Sınav Kaygısı, Sınav Stratejileri, Motivasyon'' konularında seminer düzenledi.

Haz

"Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber,

Sana ağuşunu açmış duruyor peygamber."

Osmaniye Anadolu İmam Hatip Lisesi İlahi Grubundaki öğrencilerimizle, Meslek Dersleri öğretmenimiz Ramazan YILMAZ rehberliğinde Bursa, Çanakkale ve Konya gezimizden kareler

Haz

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mehmet ÖZ; 'Osmaniye Okuyor Projesi' kapsamında öğrencilerimizle "Kitap Söyleşileri" etkinliği' gerçekleştirdi. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

İlim, hikmet, sanat ve spor alanlarında rol model olacak örnek şahsiyetlerin isimleri; okulumuz dersliklerine ve çeşitli kullanım alanlarına verildi. Bu vesileyle öğrencilerimizin sınıflarına verilen örnek şahsiyetlerle ilgili araştırma yapmaları ve öğrencilerimizin bu örnek şahsiyetleri tanımaları sağlandı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Dezavantajlı gruplara yönelik etkili eğitim süreçleri ile ilgili okulumuz Rehber Öğretmenleri Bülent Yalçın ÇEKER ve Fatih ATLI Hocalarımız, okulumuz öğretmenlerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdiler. Yapılan toplantılarda dezavantajlı öğrencilere yönelik akran danışmanlığı uygulamasının yapılması ve bununla birlikte okul genelinde toplum hizmet uygulamaları ve sosyal sorumluluk projelerine öğrencilerin yönlendirilmesi ve bu etkinlikler sonucunda farkındalık yaratan öğrencilere onur belgesi verilmesi kararlaştırıldı.

Rehber Öğretmenlerimiz Bülent Yalçın ÇEKER ve Fatih ATLI Hocalarımıza ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü HEDEF 2022 İMAM HATİP OKULLARI PROJESİ kapsamında 12.sınıf öğrencilerimize 11-15 Nisan Tarihleri arasında soru çözüm kampı yaptık. Düzenlediğimiz bu kampta öğrencilerimize konu anlatımı ve soru çözümleri yapılarak öğrencilerimizin eksiklikleri giderildi.